Over Ons

Ons team

Bij Atrop werken we met een team van specialisten. Wat ons kenmerkt is onze ervaring en de absolute drive onze kennis in dient te zetten voor onze opdrachtgevers.

Daarom hebben onze mensen een lange staat van dienst in de verschillende sectoren binnen de industrie. Ze weten wat er speelt, waar je tegenaan loopt en hoe je valkuilen vermijdt.

Die kennis en ervaring weten we ook nog op een begrijpelijke manier over te brengen. Zodat jij er praktisch mee aan de slag kunt.

Onze aanpak

We willen je laten leren, beter maken. Daarom willen we je eerst leren kennen. Hoe zit het DNA van jouw organisatie in elkaar? Wat wil je bereiken en wat ben je bereid daarvoor te doen?

Dit geldt ook voor onze trainingen aan de medewerkers. Deze worden nooit ervaren als opgelegd door de 'hoge heren'. Mensen zien bij ons al vrij snel dat de training ze verder brengt.

Bovendien zijn ze trots op hun certificaten en dragen die trots graag uit.

De click

We vinden het belangrijk om een 'click' met onze opdrachtgevers te hebben. Daarom kiezen we na de kennismaking altijd de specialisten die het beste matchen met jou als klant.

Om de kansen op een succesvol traject maximaal te houden, vinden we de motivatie en drive van onze klanten om ook echt te wíllen verbeteren essentieel. Immers, wanneer je VCA, ISO, BRL enzovoorts, alleen maar doet "omdat het moet", is de kans op blijvend succes klein.

Ervaar wie we zijn. Maak vrijblijvend een afspraak.