Managements en teams

Met een objectieve blik van buitenaf komen vaak interessante zaken naar voren. Zaken, die een naar binnen gerichte blik simpelweg over het hoofd ziet. Dat is niet erg. Dat is een logisch gevolg van de manier waarop werkwijzen zijn ingesleten.

We hebben veel ervaring opgedaan met het begeleiden van directies en management bij het effecturen van bedrijfsprocessen. We laten zien waarom investeren in veilig werken, ISO en BRL geen kostenpost is, maar een omzetmaker.

Om te bepalen of en welke positieve effecten dit voor jouw bedrijf kan hebben, helpen we je met een bedrijfsanalyse. We houden interviews met directie en management en met de operationele mensen. Zo ontstaat een helder beeld van de processen, inzicht in de 'gap' tussen feitelijk en gewenst en een rapport met praktische aanbevelingen. Zo helpt Atrop je om in korte tijd en tegen een scherpe investering relatief veel meters te maken.

Weten hoe dit voor jouw organisatie kan uitpakken?

De lijm in je organisatie

Interne conflicten binnen een team kunnen de productiviteit sterk verminderen, de relatie met klanten aantasten of het bedrijfsresultaat negatief beïnvloeden. Met behulp van onze gepatenteerde technieken voor mediation, bevorderen wij teambuilding. Dit doen we door het kweken van meer ontspannen, zelfverzekerde en effectieve leiders, een steeds beter georganiseerde, responsieve en ethische managementstijl en betere relaties tussen managers, werknemers en klanten.

Maak vrijblijvend kennis met onze coaches

Relaties

We zijn er trots op mooie bedrijven te hebben begeleid waarbij we aantoonbare hebben bereikt in besparingen en omzetverhoging. Uiteindelijk bepalen alleen onze klanten of en welke toegevoegde waarde wij hen leveren. Maak een vrijblijvend kennis met ons. We brengen je graag met hen in contact.

Samenwerkingen en certificaten

We werken samen met toonaangevende certificerende organisaties voor diverse branches. Met de meesten ervan werken we al jaren samen. Dit bewijst ook dat Atrop in de ogen van deze organisaties kwaliteit levert en toegevoegde waarde.

Maak vrijblijvend kennis