U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Inhoud

Het VCA-systeem (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is in eerste  instantie ontwikkeld om bedrijven die diensten verlenen aan de (petro)chemische industrie op een objectieve manier te toetsen en te certificeren op hun veiligheidsbeheersysteem.De VCA is een meetlat voor VGM-beheersystemen van uitvoerende (opdrachtnemende) bedrijven, ook bijvoorbeeld in de bouw, metaal, installatie- en transportsector.

 

 

Doel

Het vergroten van de kennis en vaardigheden en de bewustwording van veiligheidsrisico's.

 

 

Doelgroep 

De cursus is bedoeld voor personen die werkzaam zijn bij VCA-gecertificeerde bedrijven of bij opdrachtgevers die het VCA-certificaat verplicht stellen. De cursusduur en sessies worden in onderling overleg vastgesteld, en zijn afhankelijk van uw wensen en de samenstelling van de groep. de cursussen (avond/dag)worden  in company gegeven,en zal verzorgd worden door vakbekwame en ervaren leerkrachten,die ruimschoots hun sporen hebben verdiend op dit vakgebied.

 

 

Examen 

Het examen wordt afgenomen door een door het SSVV erkend exameninstituut. Het examen kan in meerdere talen afgenomen worden, ook een voorleesexamen behoort tot de mogelijkheden. Bij voldoende resultaat ontvangt de cursist een certificaat en een pasje in bankpasformaat, dat een geldigheidsduur heeft van 10 jaar.

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?